Kas

İlçemizde İŞKUR tarafından düzenlenen İstihdam fuarına katılarak Gemlik halkımıza mesleki eğitim ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk

Tem

Metal Teknolojileri Alanı Kaynakçılık Dalı Sınavları Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılmıştır.

Nis

Öğrencilerimiz okul bahçesinde yakılan ateşi söndürerek olası bir yangın anında yangın tüplerini nasıl kullancaklarını uygulamalı olarak öğrenmişlerdir.

Nis

Kurtul Şehit Cem Üner Orta Okuluna Mesleki Eğitim Merkezimizin tanıtımını yaptık.

Nis

Çınar Orta Okuluna Mesleki Eğitim Merkezimizin tanıtımını yaptık.

Mrt

Kumla Ali Kütahya Orta okulu son sınıf öğrenci ve velilerine mesleki eğitim merkezimizin tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Merkezimizde açılan Usta Öğreticilik Kursunu başarı ile tamamlayan ustalarımız belgelerinin yapılan törenle almıştır. Yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzun Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Günal BİRGÜL tarafından öğrencilerimize deprem  ve afet anında yapmaları gerekenler hakkında eğitim verilmiştir. Uygulamalı olarak deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Gemlik ilçemizde görev yapan Rehber Öğretmenlerimize Mesleki Eğitim Merkezimizin tanıtımı yapılmıştır.