Eyl

Ahilik haftası kutlamaları doğrultusunda Bursa Ulucami Orhangazi Parkında merkezimizin tanıtım standını açtık.

May

Kerem Kuyumculuk ile birlikte organize ettiğimiz vitrin kuyumculuğu sınavları tamamlanmıştır.

Mrt

Kaynakçılık dalında eğtiim gören öğrencilerimizin merkezimizdeki eğitimlerindeki uygulamaları daha sağlıklı yapabilmeleri için kaynak tezgahı yapılmıştır.

Mrt

Okul güzelleştirme çalışmaları

Şbt

Afet Eğitim Merkezinde öğrencilerimize Deprem , Sel , Fırtına , Heyelan , Gaz zehirlenmesi ve Yangın öncesinde , anında ve sonrasında yapmaları gereken işlemler ile ilgili eğitim verildi. Merkezdeki similasyon odalarında öğrencilerimize bu felaket anları ile ilgili tatbikatlar yaptırıldı. Ayrıca uzman eğitimciler tarafından uygulamalı olarak ilk yardım eğitimi verildi.

Şbt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları federasyonunun düzenlemiş olduğu Akıl Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonasının Osmangazi İlçesi Finalerinde kurum müdürümüz Sayın Cengiz KORUCU görev almıştır.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin kullanması için akıl ve zeka oyunları sınıfımız oluşturulmuştur. Emeği geçen herkeae teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Merkezimizin at katının boyama işlemleri tamamlanmıştır. Emeği geçen herkeze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Engelli Rampamız hayırsever bir firma tarfından yaptırılmıştır. Yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Öğrencilerimiz üşümesin diye okul aile birliğimiz tarafından atkı yaptırılmıştır.

Gemlik İlçesi Mangala turnuvası