Aday Öğrenci

Merkezimiz Gemlik Küçük Sanayi İçerisinde yer almaktadır.

Merkeziminzde 27 Alan 142 dalda Eğitim verilmektedir.

İlk Öğretimi bitiren öğrenciler çalışmak istedikleri alanda bir işletme ile sözleşme imzaladıktan sonra okulumuza kayıt olurlar. Eğitim süreleri 4 yıldır. Haftanın bir günü okula teorik eğitim almak için gelirler diğer 4 gün işletmede pratik eğitim görürler. Eğitim gördükleri süre içerisinde iş yerinden en  asgari ücretin 3 te 1 i kadar maaş alırlar. Her öğrenci iş kazasına karşı merkezimizden sigortalanır. Ayrıca sağlık sigortalarıda merkezimiz tarafından ödenmektedir.

Eğitimlerinin üçüncü yılının sonunda girecekleri sınavda başarılı olan öğrenciler KALFALIK dördüncü yılının sonunda girecekleri sınavda başarılı olan öğrenciler USTALIK belgesi almaya hak kazanırlar.

Merkezimizde öğrenim gören öğrenciler aynı zamanda açık liseye kayıt olarak fark derslerini vererek Meslek Lisesi Mezunu olma hakkını kazanırlar.

Merkezimiz ile ilgili resimler kısa zamanda eklenecektir.

Telefon : 0 224 524 80 20
  Belgegeçer : 0 224 524 80 17